Kendin Yönet Yönetim paneli içerik yayınlama sistemi hızla çok etkileşimli çok dilli Web siteleri, çevrimiçi topluluklar oluşturmak için tasarlanmıştır, medya portalları, bloglar ve e-ticaret uygulamaları.

Joomla! kolay olan yönetim ve yayın HTML, belgeler de dahil olmak üzere içerik büyük hacimlerinin kolaylaştıran grafik kullanıcı arayüzü ve zengin medya kullanım sağlar. Kamu Web siteleri, intranet ve extranet için her aşamadaki kuruluşlar tarafından kullanılmaktadır ve binlerce kullanıcının bir topluluk tarafından desteklenmektedir.
Geliştirici kaynakları, Joomla tam belgelenen kütüphanesi ile sağlar tanıtımı, düzeni, yönetimi de dahil olmak üzere bir Web sitesine her boy ve kişiselleştirme ve üçüncü parti uygulamalarla hızlı entegrasyon.

Joomla! üzerinde birçok kez İYS kralı taçlandırılmıştır edilmiş ve zengin bir mirasa sahiptir. Şimdi örtünün, Joomla altında daha fazla güç ile! değişen vites ve geliştirici güç sağlar sırasında kullanıcı deneyimini tüm fazla dostu yapmak. Olan her zaman istedim, Joomla genişletilebilirliği artış için! 1,5 bunun yapabilirsiniz.

Yeni çerçeve, zemin refactoring kadar, ve bir çok etkin geliştirme takımı yeni nesil 'heyecanını getiren CMS senin parmak uçlarıyla için. İster bir sistem mimarı ya da 'tam noob' Joomla var içerik dağıtım bir sonraki seviye için alabilir. 'Den fazla bir İYS' Biz oynarken edilmiştir şey bir catchcry olarak, çünkü yeni API, sizin yaratıcı düşünce ve Joomla alır ne yöne çekmek için ücretsiz gibi inanılmaz bir güç ve esneklik var! Orada çok daha kolay her zamankinden daha yardımcı olabilir. Web yayıncılığı mı düşünüyorsunuz? Joomla düşünün!